Barion Pixel

Segíts kézzel-lábbal tavaszi virtuális futókampány

Támogasd a végtaghiányos gyermekekért folytatott virtuális futókampányunkat adományaiddal, miközben a saját tesi és lelki egészségedért is teszel!  

A jó idő közeledtével mindenki sokkal szívesebben kezd el sportolni, tenni az egészségéért. Mi lehetne annál jobb, mint, hogy egy jó ügy támogatásával egyidejűleg a saját egészségemmel is foglalkozom!

A kampányban 2023. április 4-24. között van lehetőség részt venni a következő módon:

Készíts fotót miközben teljesíted a távot és használd a #vegtaghiany-t, hogy eljusson hozzánk is!

Ne csüggedj, ha úgy érzed nem vagy eléggé sportos ehhez a kampányhoz, teljesítheted a barátaiddal való városi séta során, az otthoni takarítással, vagy bármilyen mozgással.

Nevezés 2022. április 4-24.-ig tart.

Választható távok: 500 m (1000 Ft), 2 km (2500 Ft), 5 km (4000 Ft), 10 km (7000 Ft), 20 km (15.000 Ft), 50 km (30.000 Ft)

A kiválasztott távot az oldalon tudod „megvásárolni.” Ha nagyobb távot szeretnél teljesíteni „vásárolj” több alkalommal.

Cégek figyelem!

Újra lehetőség nyílik cégként is részt venni eseményünkön, nincs más dolgotok, mint összeszedni a kollégáitokból álló lelkes csapatot és a nevezési díj (50.000 Ft) befizetése után teljesíteni a vállalt távot. Nincsenek szigorú szabályok, milyen sportágban teszitek azt, futhattok, biciklizhettek, görkorizhattok, sétálhattok, túrázhattok. A lényeg, hogy élvezzétek az együtt töltött minőségi időt a szabadban.

További különlegessége a céges részvételnek, hogy az adott nevezési díj rendezése után, mely 50.000 Ft, nincs korlát, hogy hányan mentek. Szedjetek össze mindenkit, aki szívesen neki vágna ennek a kalandnak és hajrá!

Tudtad?

A tavalyi évben 781.615 Ft-os bevételre tettünk szert, melyből évzárót, szülőtalálkozót és munkabéreket tudtunk kifizetni. Idén a befolyt összegből pályaorientációs szakembereinket és gyógytorna foglalkozásainkat szeretnénk finanszírozni!

A legfontosabb tudnivalók ...

  • Egészen április 24.-éig tudjátok adományaitokkal támogatni alapítványunkat.

  • A nevezési összeget Barionon keresztül tudod eljuttatni A Végtaghiányos Gyermekekért Alapítvány részére.

  • Kövesd figyelemmel a Facebook oldalunkat, ahol sok hasznos információt találsz.

  • Ha sikeresen teljesítetted az általad kiválasztott távot, akkor névre szóló Oklevelet küldünk neked!

LICITES CSOPORT

Amennyiben másként szeretnétek támogatóink lenni úgy keressétek a Facebookon a „Licites csoport a Végtaghiányos Gyermekekért” nyílt csoportot! Sok szeretettel várunk minden érdeklődőt, támogatót és vásárlót. A csoportban mind magánszemélyként, mind cégként lehet árverésre bocsájtani tárgyakat és / vagy szolgáltatást. A licitáláshoz szükséges információk mind megtalálhatók a csoportszabályzatban, valamint a csoport rögzített bejegyzésében.

Hogyan segíthetsz?

  • Lépj be a csoportba!

  • Hívd meg ismerőseidet is a csoportba és vidd hírül eseményeinket!

  • Licitálj! Ajánlj fel tárgyat vagy szolgáltatást!

GYIK

Semmi gond, nem muszáj lefutnod az általad kifizetett távot, bármely más cselekvéssel teljesítheted azt.

Csak bankkártyás fizetési lehetőség van.

Írd be a keresőbe „Licites csoport a Végtaghiányos Gyermekekért” és első találatként fogja feldobni.

Erre is ugyanúgy meg van a lehetőség, a menete ugyanaz válaszd ki azt az összeget (távot) amennyivel támogatnál minket és kifizetés után már nincs is más teendőd!