Barion Pixel

Programjaink gyerekeknek

Pályaorientációs tábor

A 14 év feletti fiatalokkal táborozunk. Azokra a kérdésekre keressük a választ, hogy ki is vagyok én és mit keresek a világban. A tábor tematikája szerint pályaorientációs jellegű, segítve a végtaghiányos fiatalok pályaválasztási folyamatát. Meghívott vendégeink mesélnek szakmájukról és életükről, inspiráló történeteket hallhatunk!

Művészeti- és élményterápiás tábor

Két nagyszerű pedagógus foglalkozásokat tart a gyerekeknek a művészet- és zeneterápia eszközeivel. Célunk, hogy ezekkel a foglalkozásokkal indirekt módon segítsük a gyerekek pozitív énképének kialakulását, önbizalmuk erősítését, esetleges negatív élményeik feldolgozását.

Úszás

Kedvezményes oktatást biztosítunk egyéni és csoportos formában az érintett gyermekek részére. Az alkalmakon a testvérek is részt vehetnek teljes áron, így ők sem maradnak ki az alapítvány életéből. Úszóoktatónk Vados Bence, aki maga is az alapítvány egy korábbi “gyermeke”, így remek példát mutat a gyerekeknek. Az úszás nemcsak a helyes tartás elérésében, hanem a saját én- és testkép elfogadásában is kardinális szerepet játszik.

Gyógytorna

Kedvezményes gyógytornázási lehetőséget biztosítunk az érintett gyermekek részére Elmer Zsófiánál, aki egy igazi gyerekmágnes. A gyógytorna rendkívül fontos, szinte elengedhetetlen a végtaghiányos gyermekek helyes testtartása, egyenes gerince érdekében.