Barion Pixel

ÍGY TUDSZ MINKET TÁMOGATNI

Így is segíthetsz

Pénzbeli adomány

Rengeteg álmunk, tervünk, ötletünk van. A segítségeddel pedig még több célunkat megvalósíthatjuk. Támogasd egy általad meghatározott összeggel az alapítvány munkáját! Befizetésedet banki átutalással és bankkártyás fizetéssel is teljesítheted!

Önkéntes munka

Mindig örömmel fogadjuk a szorgos segítő kezeket, mert sokszor kihívást jelent számunkra egy-egy rendezvény technikai lebonyolítása (pl székek bepakolása, helység átrendezése stb.). Ha van kedved és időd, várunk szeretettel a székhelyünkön.

Közösségi szolgálat

Az alapítványunknál letölthető a közösségi szolgálat. Nagyon örülnénk, ha jelentkeznél hozzánk. Bepillantást nyerhetsz egy alapítvány működésébe, besegíthetsz nekünk rendezvények lebonyolításában, adminisztrációban vagy akár a székhelyünk szépítgetésében.

Tárgyi felajánlások

Az irodánk multifunkcionális szereppel bír: székhely - gyógytorna és rendezvény helyszín is egyben. Próbáljuk folyamatosan bővíteni, fejleszteni és szépítgetni, de még mindig sok mindenre lenne szükségünk. Amennyiben a listán szereplő tárgyat felajánlanád nekünk, kérlek jelöld meg azt és vedd fel velünk a kapcsolatot.

… és segítsd Alapítványunkat egy egy megosztással, lájkkal, vagy szavazással az éppen aktuális pályázatokon.