ÍGY TUDSZ MINKET TÁMOGATNI

Neked mi hiányzik? - Nekünk az adód 1%-a!

Támogass minket!

Az adó egy százalékának felajánlásával mindenki egy évben egyszer támogathat egy számára fontos munkát végző szervezetet úgy, hogy a támogatási összeg nem jelent plusz kiadást, hiszen ez mindenképpen kifizetésre kerül.
 

A felajánlás semmiféle bonyodalmat nem jelent. Internetes adóbevallás során mindössze annyi a teendő, hogy a megfelelő rovatba beírjuk az általunk támogatni kívánt szervezetet, papír alapú bevallás esetében a feladat ugyan ez, csupán arra kell ügyelni, hogy írásunk olvasható legyen. Három részből áll a rendelkezői nyilatkozat – az első rész tartalmazza a mi adataikat; a második lépésben nyilatkoznunk kell arról, hogy a kedvezményezett ezeket megkaphatja; a harmadik részben pedig a kedvezményezett adószámát kell megadnunk.

A határidő 2020.május 20.

Esetünkben a kedvezményezett szervezet A Végtaghiányos Gyermekekért Alapítvány.

Adószámunk: 19006994-1-43

Így is segíthetsz

Pénzbeli adomány - MÉG NEM ELÉRHETŐ

Rengeteg álmunk, tervünk, ötletünk van. A segítségeddel pedig még több célunkat megvalósíthatjuk. Támogasd egy általad meghatározott összeggel az alapítvány munkáját! Befizetésedet banki átutalással és bankkártyás fizetéssel is teljesítheted!

Önkéntes munka

Mindig örömmel fogadjuk a szorgos segítő kezeket, mert sokszor kihívást jelent számunkra egy-egy rendezvény technikai lebonyolítása (pl székek bepakolása, helység átrendezése stb.). Ha van kedved és időd, várunk szeretettel a székhelyünkön.

Közösségi szolgálat

Az alapítványunknál letölthető a közösségi szolgálat. Nagyon örülnénk, ha jelentkeznél hozzánk. Bepillantást nyerhetsz egy alapítvány működésébe, besegíthetsz nekünk rendezvények lebonyolításában, adminisztrációban vagy akár a székhelyünk szépítgetésében.

Tárgyi felajánlások

Az irodánk multifunkcionális szereppel bír: székhely - gyógytorna és rendezvény helyszín is egyben. Próbáljuk folyamatosan bővíteni, fejleszteni és szépítgetni, de még mindig sok mindenre lenne szükségünk. Amennyiben a listán szereplő tárgyat felajánlanád nekünk, kérlek jelöld meg azt és vedd fel velünk a kapcsolatot.

Kövess minket a Facebook-on ...

… és segítsd Alapítványunkat egy egy megosztással, lájkkal, vagy szavazással az éppen aktuális pályázatokon.