#tegyéljót2020 – Egy csipet jóság, egy varázslatos kezdeményezés

Határozottan kijelenthetjük, hogy az idei év mindenkinek rengeteg kihívást, új helyzetet és megoldásra váró feladatot eredményezett. Az alkalmazkodás nem egyszerű, azonban a változó szituációkhoz fontos igazodni és a segítségnyújtás pont ebből a helyzetből kifolyólag is nélkülözhetetlen.

2020 év végéhez közeledve szeretnénk megpihenni, az ünnepekre harmóniában készülni és mindezt aggódalom nélkül tölteni. Az ünnepek közeledtével és a jelenlegi rendkívüli helyzet kialakulása okán még hangsúlyosabbá vált az összetartozás, a közösség ereje és a segítő kezek jelenléte.

„Varázslatos lenne útjára indítani egy kezdeményezést, ahol a civilek és a cégek segíthetnének az általuk kiválasztott szervezetnek” – Mondta Lévay Petra a Végtaghiányos Gyermekekért Alapítvány kuratóriumi elnöke.

#tegyéljót2020 – Petra fő koncepciója a kezdeményezéssel, felhívni a figyelmet a segítségnyújtás fontosságára. Szerinte sokféleképpen segíthetünk. Van, akinek egy gyógytornászra van szüksége, vagy úszóoktatóra, de olyan is akad, akinek egyszerűen csak egy kedves szóra van igénye. A skála sajnos nagyon széles, de ezért vannak Ők. Ezért vannak az Alapítványok!

Mi az akadálya annak, hogy mi is segítsünk azoknak, akik naponta imádkoznak valami csodáért?

Ha olyan cégnél dolgozol, ahol fontos a nemes szándék, vagy céged van és szívesen támogatnál, de magánemberként is segítő kezet nyújtanál, akkor tegyél jót! Okozz Boldog karácsonyt!

Élj a #tegyéljót2020 kezdeményezéssel! Ne feledd: Bárkinek segíthetsz! A lényeg, hogy légy jelen, és add hírét ennek a nemes gesztusnak!

Segíthetsz kézzel-lábbal! Bárhogy! Viszont, ha még nem tudod kiket is támogatnál, keresd fel a https://vegtaghiany.hu/ oldalt, mely A Végtaghiányos Gyermekekért Alapítvány weboldala és győződj meg arról, mekkora mosolyt csalhatsz a segítségeddel mások arcára. 

Légy jelen ebben az évben is! Szükség van rád!